Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«ПриватБанк» хоче обладнати свої банкомати електрошокерами

  • 02.02.2017, 14:20
  • 1 131

Служба безпеки «ПриватБанку» розглядає можливість оснащення банкоматів додатковими системами захисту для запобігання випадкам пограбування.

Зокрема сьогодні, 1 лютого, на офіційному сайті «ПриватБанку» з'явилася інформація про інцидент, який стався ще тиждень тому в Сумах. В банківській установі нагадали, що тоді невідомі зловмисники підірвали банкомат у прибудові місцевого пологового будинку, розкривши його сейфову частину і викравши понад 100 тис. грн. Зважаючи на те, що таке пограбування відбувається вже вчетверте, представники банку вирішили розглянути додаткові заходи безпеки, передає Захід.нет.

Як повідомляється, банк отримав пропозиції по розробці нової системи захисту банкоматів і терміналів. Зокрема, запропоновано метод попередження пограбування в разі несанкціонованого розкриття сейфової частини банкомату грабіжником.

«Вбудований електрошоковий пристрій дистанційної дії тимчасово знешкоджує крадія. За цей незначний проміжок часу на місце злочину прибувають охоронні структури», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини