Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові патрульні затримали нетверезого водія з підробленим посвідченням

  • 29.01.2017, 16:41
  • 1 345

Патрульна поліція затримала уночі на вул. Василя Стуса нетверезого водія з підробленим посвідченням.

Про це інформує Патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

«Уночі патрульні помітили автомобіль, який порушив вимогу дорожнього знаку «в’їзд заборонено». Інспектори зупинили його. За кермом був знайомий патрульним 31-річний чоловік, який неодноразово судимий за крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та тілесні ушкодження, які спричинили смерть потерпілого. Загалом він провів в місцях позбавлення волі 15 років», - інформують патрульні.

Інспекторам видалось підозрілим його посвідчення водія. Громадянин хизувався, що зустрів повноліття у колонії, а зазначена дата видачі у дозвільному документі була через 9 днів після досягнення ним 18-тиріччя.

Чоловік не зміг згадати, який відділ видав йому посвідчення. Окрім того, патрульні помітили, що фото на посвідчені і на паспорті ідентичні, проте розбігаються відомості про місце народження. Самі документи і зображення виглядали абсолютно новими.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка вилучила у нього документи з ознаками підробки.

Пізніше правоохоронці помітили, що чоловік має ознаки наркотичного сп’яніння, на що він повідомив, що курив марихуану зранку, проте відмовляється проходити тест на стан сп’яніння. Патрульні склали на порушника протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння та постанову за порушення правил дорожнього руху.

Схожі новини