Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міноборони: "РФ може використати 10-тисячну дивізію для підсилення окупаційних сил на Донбасі"

  • 25.01.2017, 15:16
  • 931

У Міністерстві оборони України не виключають, що російська мотострілецька дивізія, яка активно формується в Ростовській області і буде налічувати понад 10,5 тис. військових, буде використовуватись для сприяння діяльності російсько-окупаційних військ на територіях України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він нагадав, що вчора були оприлюднені перші результати роботи мультинаціональної інспекційної групи, яка інспектувала територію Росії біля кордону з Україною.

Мотузяник зазначив, що інспектори з України, Канади та Данії працювали у Ростовській області РФ.

«Поблизу українського кордону активно формується 150 мотострілецька дивізія збройних сил РФ, яка, за оцінками експертів, буде налічувати понад 10,5 тис. вояків. Інспектори виявили в районі Новочеркаська великі артилерійські підрозділи російської армії. Українська сторона не виключає, що особовий склад та озброєння 150 дивізії може використовуватись для сприяння діяльності російсько-окупаційних військ на територіях України», - зазначив представник Міноборони України.

Схожі новини