Передплата 2024 «Добра кухня»

4 лютого для меломанів-романтиків Львова – концерт «Французький поцілунок»

  • 20.01.2017, 15:05
  • 1 627

У суботу, 4 лютого, у Львівській філармонії відбудеться романтичний концерт «Французький поцілунок». Напередодні Дня всіх закоханих організатори зібрали в одній концертній програмі найвідоміші французькі хіти про кохання. Початок – о 19:00.

4 лютого для меломанів-романтиків Львова – концерт «Французький поцілунок»
4 лютого для меломанів-романтиків Львова – концерт «Французький поцілунок»

Концертна програма «Французький поцілунок» - це палкі, як сам французький поцілунок, композиції відомих на увесь світ голосів Франції - Lara Fabian, Edith Piaf, Joe Dassin, Yves Montand та багатьох інших. Виконуватимуть романтичні хіти француз за походженням - актор, музикант та вокаліст Joel Virgel (Франція - США) та чарівна українка, фіналістка шоу «Голос країни» Маргарита Мелешко. Співатимуть вокалісти у супроводі симфонічного оркестру. Ведуча концерту - Христина Педь.

«Ви відчуєте ансамбль витончених ароматів нарцисів, свіжоспечених французьких багетів й терпкого бордо, - інтригують меломанів-романтиків організатори «Французького поцілунку». - Діставайте свій червоний капелюх з антресолі, пов’язуйте легку хустку на шию й додайте до свого образу смуг, та й побільше - до такого вечора необхідно добре підготуватися!».

Подія «Французький поцілунок» у Львові у Facebook

Ціна квитків на концерт «Французький поцілунок» 4 лютого у Львівській філармонії — від 150 до 400 грн. Продаж квитків — у касах по місту, а також на сайті gastroli.ua

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень