Передплата 2024 «Добра кухня»

У Порошенка підтвердили, що Україна найняла компанію із США для лобіювання своїх інтересів

  • 19.01.2017, 09:50
  • 827

За словами Шимківа, фінансування цієї ініціативи відбувається не з бюджетних коштів.

Україна для лобіювання своїх інтересів справді користується послугами американської компанії BGR Group. Про це заявив заступник глави Адміністрації президента і секретар Нацради реформ Дмитро Шимків, передає УТ.

«Нам часто дорікають, що ми не достатньо інформуємо міжнародну спільноту про рух реформ та інвестиційні можливості України. І, ось, коли в рамках програми просування України в світі, запущена ініціатива, останні кілька днів поширювалася неточна інформація. Тому, як Секретар Національної Ради Реформ, хочу повідомити:

"З метою просування інтересів України в США, залучення американських інвестицій та інформування урядових та громадських інституцій США, щодо досягнень і результатів реформ в Україні, Національна рада реформ за сприяння Українського Фонду підтримки Реформ в Україні залучила у якості консультантів, американську компанію BGR Group. Дана ініціатива відбувається за підтримки донорів, без використання державних коштів», - розповів Шимків.

За його словами, протягом останніх двох років, Фонд підтримки Реформ в Україні для потреб Національної Ради Реформ та Уряду фінансує різні реформаторські ініціативи та команди реформ, залучаючи донорські кошти від Європейського банку реконструкції та розвитку, WesternNIS Enterprise Fund (США), ОБСЄ, урядових програм Канади та Німеччини, Фонду " Відродження", посольств США та Великобританії, тощо."

Схожі новини