Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамп став найбільш непопулярним президентом перед інавгурацією

  • 18.01.2017, 11:06
  • 806

Обраний президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп є найбільш непопулярним обраним президентом перед церемонією інавгурації серед усіх президентів США впродовж останніх 40 років.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведені на замовлення телеканалу ABC News та газети The Washington Post, повідомляє сайт телеканалу ABC News, передає Еспресо.

Трамп перед набуттям повноважень є найбільш непопулярним президентом у порівнянні із як мінімум сімома попередніми новообраними президентами. Зокрема, рейтинг Трампа є значно нижчим за рейтинг його попередників під час перехідних періодів передачі влади від одного президента до іншого.

У дослідженні 40% американців сказали, що схвалюють поведінку Трампа під час перехідного періоду, щоб підготуватися обійняти посаду президента. Це наполовину менше від рівня підтримки чинного президента Барака Обами, який у 2009 році мав рейтинг у 80%. Також Трамп значно поступається рівню підтримки Джорджа Буша-молодшого, який під час перехідного періоду мав 72% схвалення, Біллу Клінтону (81%) та Джорджу Бушу-старшому (82%).

Схожі новини