Передплата 2024 ВЗ

Президент ЄБРР запевнив Порошенка у підтримці реформ, що здійснюються в Україні

  • 18.01.2017, 09:52
  • 547

На зустрічі окремо були обговорені питання реформування банківського сектору.

Під час участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі Президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті. Про це повідомили в прес-службі глави держави, передає УТ.

Згідно з повідомленням, співрозмовники обговорили перспективи розвитку співробітництва та впровадження інвестиційних проектів за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку. Порошенко висловив сподівання щодо збільшення обсягу фінансових ресурсів ЄБРР для співпраці з Україною у 2017 році.

На зустрічі окремо були обговорені питання реформування банківського сектору. Чакрабарті високо оцінив дії української влади у питанні націоналізації Приватбанку та підтвердив наміри ЄБРР і далі надавати експертну допомогу в реформуванні цієї банківської установи.

Президент України відзначив ключову роль ЄБРР як адміністратора Чорнобильського фонду «Укриття» та Рахунку ядерної безпеки. Було домовлено продовжувати співпрацю у цій сфері.

Президент Європейського банку реконструкції та розвитку також запевнив Порошенка у подальшій підтримці з боку ЄБРР реформ, що здійснюються в Україні.

Схожі новини