Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко їде в Давос, але проігнорує сніданок Пінчука

  • 16.01.2017, 16:46
  • 610

Президент Петро Порошенко та віце-спікер з євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе проігнорують сніданок Віктора Пінчука в Давосі, його відвідають депутати Сергій Лещенко та Наталя Кацер-Бочковська.

Так, речник президента Святослав Цеголко повідомив "Українській правді", що президент не відвідає сніданок.

"Президент матиме широку програму на всесвітньому економічному форумі в Давосі. Але брати участі у сніданку, організованому Віктором Пінчуком він не буде", - повдіомив Цеголко.

Так само не поїде на сніданок віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції ІваннаКлимпуш-Цинцадзе, повідомили УП в її офісі. В Офісі "Українській правді" повідомили, що вона взагалі не поїде на форум.

"Українська правда" також обдзвонила депутатів, які за її інформацією, були запрошені на сніданок Віктора Пінчука.

Підтвердила "Українській правді" свій намір їхати на сніданок депутат від Народного фронту Наталя Кацер-Бучковська.

Також УП відомо, що на сніданок має намір поїхати і депутат Сергій Лещенко. Цю інформацію УП підтвердили декілька співрозмовників, сам депутат поки не відповів на наше питання.

Депутат "Батьківщини" Альона Шкрум повідомила УП, що отримувала запрошення на сніданок, але не поїде.

"Мені надходило запрошення тільки на український сніданок. Якби мені надходило запрошення на весь Давос, то я думаю, що моє рішення було б іншим", - зазначила Шкрум.

Депутат Світлана Заліщук повідомила УП, що також не поїде на сніданок. Вона додала, що кожен запрошений депутат сам приймав рішення щодо участі у сніданку Віктора Пінчука.

Депутат від Батьківщини Олексій Рябчин повідомив, УП, що також не відвідає сніданок Пінчука. "У ці дні я перебуватиму у США у особистих справах, тому не будуна сніданку в Давосі", - сказав він.

Також на сніданок не поїде депутат Мустафа Найєм. Не відвідає захід Пінчука і депутат Вікторія Войцицька.

Схожі новини