Передплата 2024 «Добрий господар»

Савченко оприлюднила нові уточнені списки осіб, яких вимагають звільнити бойовики

  • 16.01.2017, 15:44
  • 847

Вона також повідомила, кого саме вимагають повернути бойовики. 

Народний депутат Надія Савченко опублікувала на своїй сторінці у Facebook нові уточнені списки полонених, які перебувають на тимчасово непідконтрольних територіях та осіб, яких вимагають звільнити бойовики. За словами Савченко, списки відкориговані станом на 16 січня 2017 року, передає УТ.

"Cписки українців, в полоні на окупованих територіях. Відкориговані станом на 16 січня 2017. Перевіряйте. Блакитний колір - звільнені. Червоний колір - загиблі", - сказано в повідомленні депутата.

Вона також повідомила, що серед осіб, яких вимагають звільнити бойовики, росіяни, кадрові військові РФ, особи, що можуть бути російськими військовими, особи, що мають російське громадянство але уродженці України, або українці, які втекли в Росію за програмою "переселение соотечественников" та хотіли отримати російське громадянство, що утримуються в Україні в СІЗО.

"Помаранчевий колір - ті, кого запрошує "ДНР", жовтий колір - ті, кого запрошує "ЛНР", блакитний колір - звільнені, червоний колір - загиблі", - зазначила Савченко.

Депутат також опублікувала ще два "відкориговані станом на 16.01.2017" списки осіб, яких запитують бойовики.

До першого списку осіб, яких запитують у терористичній організації "ДНР", за даними Савченко, входить 525 імен.

До другого списку осіб, яких вимагають передати бойовики "ЛНР" - 378.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень