Передплата 2024 ВЗ

У Києві проведуть благодійний вечір із захисниками ДАП для збору коштів на операцію учаснику "Кому вниз"

  • 16.01.2017, 17:06
  • 744

За словами організаторів, під час заходу звучатиме лірика, народжена у мандрах та на війні.

18 січня о 18:30 в "Останній Барикаді" відбудеться зустріч із учасниками оборони Донецького аеропорту, присвячена збору коштів на операцію Сергію Степаненку, бас-гітаристу та ідеологу гурту Кому Вниз, передає УТ.

"Про свій особистий досвід розкажуть двоє учасників оборони Донецького аеропорту — мандрівник Олександр Чуб і тату-майстер Дмитро Вербич (друг «Івіч»). Їхні знання стануть у пригоді всім, хто мріє мандрувати, але зупиняється перед страхом невідомості. Подорож (як і війна) — це шлях від втрати себе до самозаглиблення. У розповідях хлопців ви не почуєте рецептів пакування речей, центральною темою розмови буде процес самопізнання, який змінює та розширює людську свідомість", - йдеться на сторінці події у Facebook.

За словами організаторів, під час заходу звучатиме лірика, народжена у мандрах та на війні. Вірші читатимуть їх автори та фронтмен гурту Андрій Середа.

"Наскрізним мотивом зустрічі буде музика співця війни Бик Олексій. Проводитиме захід феєричний Дмитро Савченко. Звісно, у повітрі бринітиме дух славетного КОМУ ВНИЗ", - додали організатори.

Схожі новини