Передплата 2024 «Добра кухня»

У Харківській області затримали злочинну групу до якої входили колишні поліцейські

  • 11.01.2017, 19:51
  • 1 106

Співробітники управління карного розшуку Харкова разом зі спецназівцями КОРД затримали чотирьох осіб, підозрюваних у розбійному нападі на місцевого підприємця.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За словами начальника відділу прокуратури області Ігоря Чуба, зловмисники затримані «на гарячому» - одразу після розбійного нападу на одного з місцевих підприємців.

«Потерпілий працював у сфері торгівлі. Напали на підприємця, коли він вранці виходив з двору свого домоволодіння. Розбійники його побили, зв'язали, затягли в будинку і катували, поки той не зізнався, де ховає гроші. Після злочину — розбійники намагалися втекти на автомобілі своєї жертви. Працювали зловмисники в масках, мали при собі зброю», — розповів Чуб.

За попередньою інформацією, очолив злочинне угруповання колишній співробітник поліції.

Серед її учасників колишні поліцейські та пенсіонери МВС. Активну участь у діяльності злочинців брали їх родичі та друзі, які забезпечували розбійникам алібі.

В свою чергу, як розповів начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Анатолій Дмитрієв, підозрювані відібрали в харківського підприємця 10 тис. доларів, 30 тис. грн і 4 тис. євро готівкою, а також заволоділи його автомобілем.

Схожі новини