Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Окупаційний суд продовжив арешт трьом "кримським диверсантам"

  • 31.12.2016, 14:21
  • 763

Штиблікова, Бессарабова і Дудку утримуватимуть під вартою до 8 березня.

Ленінський районний "суд" міста Севастополя продовжив до 8 березня термін утримання під вартою українцям Дмитру Штиблікову, Олексію Бессарабову і Володимиру Дудці, яких звинуватили у підготовці диверсій. Про це повідомила "Кримська правозахисна група" у Facebook.

Нагадаємо, 9 листопада ФСБ РФ у Севастополі затримала громадян України, жителів Криму Дмитра Штиблікова, Олексія Бессарабова, Володимира Дудку в рамках "справи українських диверсантів". 10 листопада ФСБ розповсюдила в ЗМІ відео затримання та обшуку в квартирі Дмитра Штиблікова, а також були поширені відео допитів-постановок.

21 листопада російські ЗМІ повідомили про арешт у Криму ще двох начебто "українських диверсантів". Один з них Олексій Стогній, якого російські ЗМІ називають полковником Головного розвідуправління України. Другий Гліб Шаблій, якого називають українським офіцером. У суді нібито встановили зв'язок затриманих із Бессарабовим, Штибліковим і Дудкою.

ФСБ Росії у серпні заявила, що запобігла терористичному акту в Криму, який, за даними спецслужби, був організований української розвідкою. У цій справ затримали Євгена Панова та Андрія Захтея.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини