Передплата 2024 «Добрий господар»

Після алкогольного скандалу голова Жовківської РДА написала заяву на звільнення

  • 30.12.2016, 13:59
  • 2 034

Після скандального затримання поліцією, з підозрою на керування автомобілем в нетверезому стані, голова Жовківської РДА Надія Щур написала заяву на звільнення.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає Гал-інфо.

«Зважаючи на суспільний резонанс, голова Жовківської РДА написала заяву на звільнення», - зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, Голову Жовківської РДА Надію Щур підозрюють у тому, що вона була нетверезою за кермом. Патрульні її спинили вночі. Вона провину заперечила. Надія Степанівна відмовилась пройти освідчення на драгері, тому поліцейські запропонували їй проїхати в Львівський обласний наркологічний диспансер, щоб здати аналіз сечі на вміст алкоголю.

Про цей інциденту Євген Худницький, розмістивши відповідні фото, написав на ФБ таке: "...Сьогодні пані Щур дуже гучно відгуляла передноворічний корпоратив, після чого в стані алкогольного сп'яніння спокійно собі сіла за кермо автомобіля і вирушила додому по міжнародній трасі Львів-Рава-Руська.

Оскільки Надія Степанівна Щур їхала по цілій дорозі від смуги до смуги, її зупинили патрульні поліцейські і попросили пройти тест на стан алкогольного сп'яння.

Надія Степанівна відмовилась пройти освідчення на драгері, тому поліцейські запропонували їй проїхати в Львівський обласний наркологічний диспансер, щоб здати аналіз сечі на вміст алкоголю.

Неозброєйним оком видно, що Надія Степанівна має всі ознаки алкогольного сп'яніння: в неї порушена координація рухів, "заплітається язик", але вона вперто доказує, що її підставили і це політичне переслідування.

В чому полягає політичне переслідування, якщо пані Щур не є політиком, а посадовою особою у виконавчій владі - залишається відкритим. Також залишається відкритим питання яким чином її підставили?

На моє запитання: Чи в неї алкоголь заливали примусово, чи може її змусили сісти за кермо і їхати, пані Щур відповіла хамством, розвернулась і похитуючись пішла до авто.

Зараз Надія Степанівна, очевидно, спить собі спокійно вдома з цілковитою впевненістю, що все собі "порішає" в Львівському наркодиспансері, який "славиться" відмазуванням п'яних водіїв, особливо тих, що з посадами, посвідченнями і зв'язками.

А щоб цього не сталось ми вже 5-ту годину стежимо, щоб в біоматеріал нічого не долили, не підмінили і він нікуди не зник, бо вже були спроби це зробити.

Згодом лікарі повідомили, що тест на алкоголь показав негативний результат. Активісти наголошують на фальсифікації результатів.

Схожі новини