Передплата 2024 ВЗ

Мінінфраструктури схвалило підвищення залізничних тарифів у 2017 році

  • 27.12.2016, 20:30
  • 1 433

Тарифний комітет Міністерства інфраструктури України погодив запропоноване в проекті фінансового плану публічної акціонерної компанії «Укрзалізниця» підвищення тарифів на пасажирські та вантажні перевезення залізничним транспортом в 2017 році.

Про це повідомив на прес-конференції голова «Укрзалізниці» Войцех Бальчун у вівторок, 26 грудня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Тарифний комітет міністерства затвердив нашу позицію щодо підвищення тарифів на наступний рік», — сказав він.

При цьому голова»Укрзалізниці» не став уточнювати, на скільки саме підвищили тарифи на залізничні перевезення наступного року

Зазначимо, що раніше Мінінфраструктури погодило проект фінансового плану акціонерної компанії «Укрзалізниця» на 2017 рік, незважаючи на те, що документ не відповідає критеріям розвитку компанії.

В свою чергу, за словами директора департаменту державної політики в галузі залізничного транспорту Міністерства інфраструктури Олександра Федоренка, у проекті, який відправляли на розгляд Мінфіну і Мінекономрозвитку, було закладено підвищення залізничних тарифів на вантажні перевезення на 25%, на проїзд в пасажирських поїздах — на 35%.

Схожі новини