Передплата 2024 «Добрий господар»

У поліції розповіли, як просувається розслідування щодо Княжичів

  • 23.12.2016, 20:30
  • 1 178

Службове розслідування щодо подій у Княжичах Київської області перебуває в активній стадії, а його результати будуть передані в Генеральну прокуратуру, яка й надасть остаточний висновок.

Про це розповів заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв, передає Інтерфакс-Україна.

"Кадрові рішення будуть прийматися після того, коли буде остаточний висновок прокуратури в рамках кримінального провадження, які відкрито за статтею "вбивство"", - заявив Бушуєв.

Він додав, що не володіє інформацією про можливість відкриття інших кримінальних проваджень у рамках розслідування подій у Княжичах.

За словами Бушуєва, розслідування кримінального провадження щодо подій у Княжичах, і службове розслідування Нацполіції відбуваються паралельно.

Заступник голови Нацполіції повідомив, що в рамках розслідування кримінального провадження прокуратура вилучила у поліції "практично всю доказову базу".

"Зважаючи на це, ми працюємо (у рамках службового розслідування. - Ред.) з тим матеріалом, який у нас є на сьогоднішній день. У першу чергу, ми працюємо з особовим складом, визначаючи участь кожного зі співробітників, керівників в організації та проведенні цих заходів", - зазначив він.

Бушуєв також запевнив, що остаточне рішення у визначенні ступеня вини або невинуватості тих чи інших посадових осіб буде приймати Генпрокуратура як процесуальний керівник.

Він додав, що службове розслідування зараз "перебуває в активній стадії і після того, як буде підписано висновок, ми зможемо надати інформацію".

Схожі новини