Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліція оголосила підозру керівникові одного з банків

  • 23.12.2016, 18:52
  • 1 131

Дії посадовця завдали 3,6 млн грн збитків.

Слідчі Головного слідчого управління та оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції України довели причетність керівника банківської установи до вчинення кримінального правопорушення. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України, передає УТ.

«Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що голова правління банку підписав заздалегідь збитковий договір про відкриття кредитної лінії між фінустановою та комерційною структурою. Відсоткова ставка по кредиту у десятки разів була менша за ту, яка передбачена банком. На даний час сума збитків, завданих банку та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб становить 3,6 мільйонів гривень», - розповіли в поліції.

Наразі слідчі Головного слідчого управління Нацполіції повідомили керівникові банку про підозру за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Оперативники Департаменту захисту економіки проводять заходи з відшкодування завданих збитків. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Схожі новини