Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нацполіція закрила 18 підпільних гральних закладів

  • 18.12.2016, 13:34
  • 800

Працівники територіальних управлінь захисту економіки та слідчі регіональних відділів поліції вилучили 310 одиниць грального обладнання та 36 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

На Закарпатті оперативники УЗЕ та слідчі обласної поліції припинили діяльність 8 гральних закладів. Вони функціонували у містах Ужгород, Виноградів, Свалява, Мукачеве та Берегово. Поліцейські вилучили 132 одиниці грального обладнання, понад 20 тисяч гривень, отриманих у якості ставок, а також чорнову документацію.

У Кіровоградській області поліцейські викрили діяльність чотирьох таких закладів, які знаходились у Кропивницькому та Олександрії. Окрім вилучення 122 одиниць грального обладнання та 16 тисяч гривень, оперативники УЗЕ склали 9 адміністративних протоколів на гравців. Відповідно до статті 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення, шанувальникам азартних ігор загрожують штрафні санкції.

У Запоріжжі заклади працювали під виглядом лотереї. Оперативники Управління захисту економіки та слідчі поліції провели 3 санкціоновані обшуки та вилучили 25 одиниць комп'ютерної техніки.

Ще один гральний заклад припинив свою діяльність у Миколаєві. Звідти оперативники УЗЕ та слідства вилучили 20 системних блоків.

Загалом поліцейські вилучили 310 одиниць грального обладнання та понад 36 тисяч гривень.

Схожі новини