Передплата 2024 «Добрий господар»

Масштабна аварія у США: зіштовхнулися 68 авто, є загиблі

  • 18.12.2016, 11:10
  • 1 504

Масштабна автокатастрофа за участю понад шести десятків автомобілів в американському штаті Мериленд забрала життя щонайменше двох людей, десятки отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Про це повідомив увечері в суботу місцевий телеканал CBS Baltimore.

"Транспортний департамент штату Мериленд заявив про зіткнення 67 автомобілів і однієї автоцистерни біля в'їзду на бульвар Вашингтона на автостраді федерального значення I-95", - зазначається в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що "принаймні, двоє людей загинули і десятки зазнали поранень у результаті нагромадження". Щонайменше семеро постраждалих отримали серйозні травми. У медичному центрі Університету штату Мериленд повідомили, що їм доставили 23 пацієнтів.

За повідомленнями місцевих правоохоронних органів, автоцистерна виїхала за межі моста та впала на дорогу рівнем нижче, водій тягача загинув на місці. На оприлюднених кадрах видно, як транспортери витягують із завалу сплющені легковики. Місце ДТП розтягнулося майже на кілометр, повідомляє телеканал.

У той час, як постраждалим надається допомога, рятувальники працюють над тим, щоб розібрати завали та звільнити автодорогу.

Схожі новини