Передплата 2024 «Добра кухня»

Гройсман: "Уряд впроваджує повноцінне електронне врядування"

  • 14.12.2016, 17:43
  • 831

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман презентував модернізований зал засідань Кабінету міністрів. Уряд впроваджує нове обладнання та повноцінне електронне врядування, що підвищить відкритість його діяльності та зменшить витрати.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду в середу, 14 жовтня.

«Нам потрібно підвищити прозорість роботи уряду і нашу технологічність. Більше того, нам треба зменшувати витрати на операційну діяльність уряду. І впровадження нових технологій дає нам можливість бути відкритими, прозорими, оперативними, швидко приймати необхідні рішення. Для цього ми впроваджуємо повноцінне електронне врядування», — заявив він.

Згідно з повідомленням, оновлено обладнання для роботи засідань Кабінету міністрів і програмне забезпечення, зокрема щодо фіксації прийняття рішень, обробки тексту, впровадження електронного документообігу.

За словами Гройсмана, такі нововведення будуть сприяти зменшенню витрат на операційну діяльність і підвищенню відкритості діяльності Уряду.

Створений та вдосконалений програмно-апаратний комплекс інформаційно-медійного супроводження засідань уряду дозволить забезпечити сучасними аудіовізуальними системами та засобами різноманітні заходи (засідання, наради тощо), які проводяться в залі засідань на найвищому рівні.

Джерело: Громадське

Схожі новини