Передплата 2024 ВЗ

Британка Адель стала кращою співачкою за версією BBC Music Awards

  • 13.12.2016, 19:14
  • 1 076

Британська співачка Adele отримала нагороду Альбому року на BBC Music Awards за свій третій студійний альбом “25” та стала співачкою року.

Про це повідомляє The Telegraph

Але особисто співачка не змогла взяти участь в церемонії нагородження, яка відбулася в Лондонському виставковому центрі ExCel в понеділок увечері, тому Роббі Вільямс отримав нагороду за альбом “25” від імені Адель.

Нагороду вручали Лулу і Метт Госс, одразу після цього Вільямс надіслав співачці повідомлення: "Ти знаєш, я завжди любив тебе і завжди буду."

Всіма улюблений гурт Coldplay, який назвали кращим британським гуртом року, також не зміг взяти участь в заході і отримав нагороду в Мельбурні, Австралія.

Звернувшись до глядачів за допомогою відео під час "Full Of Dreams Tour" шоу, фронтмен гурту Кріс Мартін сказав: "Ми щойно обговорювали перемогу, ми шкодуємо, що ми не там, і ми прямо зараз збираємося йти на сцену в Австралії.”

"Подивіться на всіх цих людей, - ми любимо вас, і ми дуже вдячні вам, і скоро ми зустрінемося."

Izzy Bizu виграла номінацію Молодий виконавець року після виходу її дебютного альбому A Moment Of Madness in September (Моменти божевілля у вересні).

Британський інді-рок гурт The 1975 забрав додому нагороду BBC Radio 1, за виступ в прямому ефірі з кавером на пісню "What Makes You Beautiful" гурту "One Direction".