Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Під час обшуку в автодорі Хмельницької обл нардеп напав на СБУшника

  • 12.12.2016, 14:26
  • 1 277

За словами прес-секретаря спецслужби, співробітник СБУ госпіталізований в лікарню з черепно-мозковою травмою.

У понеділок, 12 грудня, Служба безпеки України проводить слідчі дії в Службі автомобільних доріг Хмельницької області. Про це повідомила речник спецслужби Олена Гітлянська.

"У межах кримінального провадження співробітники СБУ проводять невідкладні слідчі дії - обшук - у Службі автомобільних доріг Хмельницької області", - розповіла вона.

Зазначається, що обшук проводилися на ПП "Аграрна компанія 2004" та ПАТ "Хмельницька ДСУ-56".

Ці підприємства підконтрольні народному депутату України (Депутатська група "Воля народу") Сергію Лабазюку. Під час обшуку на одному з підприємств депутат чинив фізичний опір слідчо-оперативній групі, викликав охорону, і в результаті зіткнення особисто наніс співробітнику СБУ тілесні ушкодження.

Гітлянская підтвердила факт побиття народним депутатом співробітника СБУ, повідомивши, що розслідування за цим фактом буде проводити Національна поліція, співробітники якої були викликані на місце інциденту. Вона зазначила, що СБУ в свою чергу буде тримати на контролі розслідування цього інциденту.

"Ми будемо жорстко реагувати на силовий тиск стосовно наших співробітників. Ніхто не зможе прикритися депутатським мандатом, здійснюючи напади на співробітника спецслужби", - сказала Гітлянская

Вона також додала, що співробітник СБУ госпіталізований в лікарню з черепно-мозковою травмою.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Схожі новини