Передплата 2024 «Добрий господар»

Вакарчук запропонував альтернативу "чорним спискам" артистів

  • 12.12.2016, 14:13
  • 1 730

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не вважає, що в Україні є розкол інтелігенції, а замість "чорних списків" співак запропонував альтернативний варіант.

Про це Славко сказав в інтерв'ю "Белтарадиоокомпании" перед своїм концертом у Мінську.

"Я не думаю, що в Україні існує реальний розкол, розділ інтелігенції. Я б сказав, що сьогодні українська нація як ніколи згуртована у зв'язку з подіями на Сході. Звісно, є якісь бачення різні різних речей... Та чим далі після подій, які почалися в нас у 2014-му році, тим менше цього розколу", - зауважив Вакарчук.

На запитання про те на скільки адекватні чорні списки проти мистецтва, фронтмен "ОЕ" відповів: "Я не можу їх коментувати. Я їх не бачив".

"Я б сказав наступним чином: якщо людина порушила, в юридичному сенсі цього слова, закон якоїсь країни, то навіщо її не пускати? Нехай вона приїде, і її тоді треба заарештувати за те, що порушила закон", - пояснив Святослав.

"Якщо ж людина такого закону не порушила, але питання морально-етичне, то нехай люди голосують і нехай жодна людина не купить квиток на її концерт. І тоді буде все зрозуміло", - додав він.

Схожі новини