Передплата 2024 «Добрий господар»

Львів'янка відсудила у комунальників ₴7 тис. за перелом руки через неприбраний тротуар

  • 12.12.2016, 12:31
  • 1 334

Львів'янка відсудила у комунального підприємства «Навколо базару» моральну компенсацію за перелом руки, отриманий через неприбрану прибудинкову територію.

Як йдеться у рішенні Франківського районного суду Львова, жінка зламала руку у лютому 2016 року, коли, повертаючись додому, зачепилася за бетонну брилу, яка закривала каналізаційний люк. Компенсацію за травму їй вдалося відсудити лише у грудні.

«Єдиною змогою потрапити до входу в будинок є вузька доріжка під будинком. На цій доріжці була бетонна споруда, з якої стирчала арматура. Йдучи додому жінка зачепилась за арматуру, впала і отримала травму. Через декілька днів після її звернень щодо неприбирання прибудинкової території споруду перенесли на дитячий майданчик», — переповідають у рішенні суду покази жінки.

Вона розповіла, що витратила на лікування близько 4 тис. грн, окрім яких змушена була заплатити ще 2 тис. грн сусідці за допомогу. Крім цього жінка вимагала у комунальників 15 тис. грн моральної компенсації.

Суд частково задовольнив позовні вимоги жінки, зобов'язавши ЛКП «Навколо базару» виплатити жінці 7495 грн: 4495 грн за витрати на ліки та послуги сусідки, а також 3000 моральної компенсації.

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини