Передплата 2024 «Добра кухня»

Кириленко: "Україна не скасує «чорні списки» діячів культури РФ на час Євробачення-2017"

  • 12.12.2016, 09:16
  • 1 042

Мотивом для виключення діяча культури з «чорного списку» є визнання ним територіальної цілісності України і російської агресії.

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко заперечує можливість скасування «чорних списків» російських діячів культури на час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» у 2017 році.

«Зараз ось із Росії запустили чергову «качку», при чому не через російські, а європейські ЗМІ з сумнівною репутацією, що мовляв на час «Євробачення» будуть скасовані, так звані, «чорні списки» і сюди хлине вся ця російська попса, яка буде тут співати і розповідати нам, що мовляв ніякої України немає, а Крим споконвічна Росія — це пряма неправда», — сказав він в ефірі «Українського радіо».

Кириленко підкреслив, що мотивом для виключення діяча культури з «чорного списку» є визнання ним територіальної цілісності України і агресії РФ.

За його словами, іншою неправдою, яку поширюють російські ЗМІ є те, що нібито №Євробачення-2017» пройде в Москві, що також не відповідає дійсності.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Схожі новини