Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українки посіли третє місце в естафеті на Кубку світу

  • 11.12.2016, 18:13
  • 1 301

Жіноча збірна України виграла першу медаль сезону на етапах Кубка світу з біатлону. У словенській Поклюці українки завоювали бронзову нагороду в естафеті, поступившись лише командам Німеччини та Франції.

Без сестер Семеренко українкам тяжко боротися в естафеті з лідерами, але вони довели, що можуть таки це робити, передає УП.

Після першого етапу Ірина Варвинець відстрілялася на нуль і передала естафету Юлії Джимі 9-ю. Юлія показала чудову швидкість і стрільбу лише з одним промахом. Після першого вогневого рубежу Джима піднялася на третю позицію, а після стійки очолила гонку.

Третьою на трасу в українській команді вийшла Олена Підгрушна. На даний момент, Олена має не найкращий біг і це доводить саме етап Кубка світу у Поклюці. Отримавши естафету першою, Підгрушна опустилася на третє місце, але завдяки влучній стрільбі на стійці утримала третю позицію.

Анастасії Меркушиній на завершальному етапі довелося боротися з Габріелою Коукаловою за бронзу. Мало хто вірив, що Меркушина дасть бій Лаурі Дальмаєр та Марі Дорен Абер.

Меркушина не дала шансів Коукаловій на медаль. Українка відстрілялася без промахів і додала у швидкості на останньому колі, вигравши заслужену для України третю сходинку.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень