Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Американські сенатори Грем та Маккейн запланували візит в Україну

  • 08.12.2016, 14:31
  • 722

Візит має відбутися наприкінці грудня.

Голова Підкомітету щодо фінансування Держдепу, зарубіжних операцій та суміжних програм з питань асигнувань Сенату, член сенатських комітетів з питань збройних сил, з юридичних питань та бюджету Ліндсі Грем та Голова сенатського Комітету збройних сил Джон Маккейн приїдуть до України наприкінці грудня. Про це повідомили у прес-службі посольства України в США, передає УТ.

Зазначається, що Грем зустрівся з віце-прем’єром із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе та послом у США Валерієм Чалим.

"Сенатор Грем запевнив у тому, що питання підтримки України і надалі належатимуть до пріоритетів його діяльності та у цьому контексті підтвердив намір відвідати нашу державу наприкінці грудня разом з Головою Комітету збройних сил Сенату Дж.Маккейном", — йдеться у повідомленні.

На зустрічі обговорювали пріоритетні питання, пов’язані з протидією агресії РФ проти України. Віце-прем’єр-міністр та посол України подякували сенаторові за підтримку в ухваленні Конгресом законів, що передбачають збільшення фінансової та безпекової допомоги США нашій державі. Окрему увагу під час зустрічі приділено подальшим спільним крокам з метою забезпечення ухвалення Сенатом та набуття чинності законом "Про підтримку стабільності і демократії в Україні".

Схожі новини