Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Світовий Банк забрав у "Укравтодору" 220 мільйонів доларів

  • 03.12.2016, 11:14
  • 1 440

Світовий Банк прийняв рішення тимчасово забрати близько 220 мільйонів доларів з кредитного портфелю "Укравтодору".

Про це повідомила директор Світового Банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен під час зустрічі з керівником "Укравтодору"Славоміром Новаком, передає прес-служба відомства.

"Щодо фінансування, наступного року Світовий Банк прийняв рішення тимчасово забрати близько 220 мільйонів доларів з кредитного портфелю Держагенства", - йдеться у повідомленні.

Зі слів директора представництва, часткове скасування фінансування — це тимчасовий вимушений крок, оскільки нині гроші Світового Банку не рухаються достатньо швидко, тим самим обтяжуючи країну економічно і не звільняють місця для підтримки нових проектів.

"Ми вважаємо, що наше рішення — це "win-win" ситуація для всіх. Ці гроші до вас точно повернуться", - зазначила Кахконен.

В ході розмови, було проговорено, що у 2017 році "Укравтодор" на розгляд можливості майбутнього фінансування Світовим Банком винесе 20 проектів.

В цілому це будуть проекти щодо розвитку дорожньої інфраструктури (інженерне проектування, консультації, попередній дизайн, тощо).

Схожі новини