Передплата 2024 ВЗ

Великогабаритний транспорт не пускатимуть до Львова

  • 02.12.2016, 10:17
  • 1 045

У зв’язку з тим, що найближчими днями синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов – снігопади, налипання мокрого снігу, ожеледицю, пориви вітру і хуртовини, у міській раді Львова відбулось засідання міського штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій осінньо-зимовго періоду за участю усіх комунальних служб міста, ЛКП та голів райадміністрацій.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також патрульна поліція обмежуватиме заїзд в місто великогабаритного транспорту.

2 грудня у Львові очікується налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Пориви північно-західного вітру, 17 — 22 м/с, хуртовини. Вночі та вранці сильні опади (у вигляді мокрого снігу з дощем). Вдень — мокрий сніг. Температура повітря впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла.

3 грудня очікується часом мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 — 12 м/с, вдень місцями пориви 15 — 20 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 1 — 6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

4 грудня прогнозується невеликий мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 — 14 м/с. Температура повітря вночі 4 — 9° морозу; місцями 12 — 15° морозу, вдень 1 — 6° морозу.

Мерія просить мешканців міста тепло одягатись та бути максимально обережними і уважними. Водіїв транспортних засобів — при можливості утримуватися від поїздок, за умов ожеледиці на дорогах — обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари. Особливе прохання до водіїв великогабаритного транспорту при погіршенні погодних умов — об’їжджати Львів. Патрульна поліція буде обмежувати проїзд через місто.

Усіх водіїв просять не залишати автомобілів на проїзній частині та недозволених місцях, особливо вночі, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки очищувати дороги. Нагадаємо, у місті постійно працює снігоприбиральна техніка.

Якщо погодні умови значно погіршаться, правоохоронці радять тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду в безпечному місці. Максимально уважними просять бути і пішоходів — не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких негараздів та непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80.

Схожі новини