Передплата 2024 ВЗ

Як Назаренко,  Синютка та Дзідзьо «наслідували манекен»

  • 01.12.2016, 20:57
  • 3 205

Голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко та лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома взяли участь у популярному міжнародному флешмобі Mannequin Challenge (у перекладі з англійської — «наслідувати манекен»).

Як Назаренко,  Синютка та Дзідзьо «наслідували манекен»
Як Назаренко,  Синютка та Дзідзьо «наслідували манекен»

Суть акції полягає в тому, щоб залишатися нерухомим на той час, поки триває відеозапис. Тобто символічно зупинити час.

Вперше флешмоб з’явився у США наприкінці жовтня 2016 року і набув шаленої популярності. У ньому взяли участь багато знаменитостей та політиків світового рівня, серед яких Пол Маккартні, Мішель Обама, Гілларі Клінтон разом із Джоном Бон Джові. У Росії, щоб зняти відео для флешмобу, тимчасово зупинили роботу метро.

У відеозйомці Mannequin Challenge також взяли участь начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Єгоров, бійці прикордонного спецпідрозділу, які брали участь в АТО, та службова собака прикордонників на кличку Терро. За сценарієм сюжету, у держприкордонслужбі триває службова нарада за участі Олега Синютки. На нараду приходить співак DZIDZIO, який вручає голові Держприкордонслужби статуетку “Птахоподібна” (співак випустив у ротацію кліп з такою назвою).

У прес-центрі Держприкордонслужби кажуть, що завдяки популярному флешмобу вирішили показати єдність і відкритість військових та влади до суспільства.

Як розповів “ВЗ” помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет, ідея взяти участь у Mannequin Challenge належить прикордонникам. “Випускаємо спецпроект “Західний кордон”, залучаємо відомих людей, артистів, показуємо, що ми структура європейського типу, - наголошує пан Володимир. - Показуємо, що ми не лише військова організація, а й думаємо про сучасні піар-ходи для популяризації нашої служби”.

Фото зі стоп-кадру відео