Передплата 2024 «Добрий господар»

Вольський: «Колектор, біля якого утворилось розмиття грунту, є на балансі Львівської залізниці»

  • 30.11.2016, 11:16
  • 1 008

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», колектор на вул Городоцькій, біля якого сьогодні утворилось розмиття грунту, перебуває на балансі Львівської залізниці.

Однак, у зв’язку з терміновою необхідністю забезпечення руху громадського транспорту на вул Городоцькій, працівники ЛМКП «Львівводоканал» зараз працюють на місці, аби ліквідувати розмиття.

«Колектор, біля якого утворилось розмиття, на балансі ЛМКП «Львівводоканал» не перебуває. Цей колектор є на балансі Львівської залізниці. Однак, аби забезпечити рух громадського транспорту на вул Городоцькій, наші працівники виїхали на місце та проводять роботи з ліквідації цього розмиття. На жаль, це вже не в перше є така ситуація, коли ми робимо об’єкти, які є на балансі Львівської залізниці. Громадська безпека та порядок в місті має бути на першому місці», - розповів Валентин Вольський, директор ЛМКП «Львівводоканал».

Через розмиття грунту, на вул Городоцькій ускладнений рух

На вул Городоцькій біля ТЦ «Скриня» у напрямку до центру міста сталось розмиття грунту. Рух на цій ділянці дороги ускладнений.

«Утворився провал над каналізаційною камерою. Дорога проїзна, але рух ускладнений. Просимо водіїв та мешканців вибачити за незручності та з розумінням поставитись до ситуації», - розповів Сергій Бабак, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Як уточнили в ЛКП «Львівелектротранс», станом на ранок на лінії виїхало 72 трамваї та 52 тролейбуси.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини