Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У зоні АТО запрацювали мобільні групи Міноборони

  • 29.11.2016, 18:31
  • 1 092

У районі проведення антитерористичної операції почали працювати мобільні робочі групи з розгляду проблемних питань військових частин і підрозділів.

Про це повідомила на брифінгу начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк, повідомляє Укрінформ.

"За рішенням міністра оборони України в районі проведення антитерористичної операції розпочали роботу мобільні робочі групи з розгляду проблемних питань військових частин і підрозділів. Їхнє завдання - вивчити проблемні питання, що турбують військовослужбовців, та надати допомогу в їх вирішенні", - сказала речник відомства.

Вона уточнила, що до складу цих груп входять спеціалісти з фінансових, кадрових та правових питань, які перевіряють умови несення служби та побуту військовослужбовців, надають їм термінову допомогу з невідкладних питань тощо.

За словами Гаврилюк, маршрути мобільних груп побудовані так, що охоплюють усі військові частини і підрозділи в районі проведення АТО.

Керівники мобільних робочих груп особисто доповідають міністру оборони Степану Полтораку про результати роботи у вирішенні проблем, які турбують військовослужбовців.

Схожі новини