Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Екс-посадовця МВС підозрюють у розгоні Майдану за хабарі у 30 мільйонів

  • 29.11.2016, 12:46
  • 1 070

Генпрокуратура повідомила про підозру колишньому заступнику начальника Департаменту громадської безпеки - начальнику управління МВС України.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Повідомлено про підозру колишньому заступнику начальника Департаменту громадської безпеки - начальнику управління Міністерства внутрішніх справ України в організації незаконного перешкоджання проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій та наданні у зв'язку з цим керівникам спецпідрозділів охорони громадського порядку МВС України у період грудня 2013 року - лютого 2014 року неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів у розмірі понад 30 млн грн", - йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що в результаті проведених обшуків було виявлено та вилучено три одиниці вогнепальної зброї, велику кількість набоїв до неї, комп'ютерну техніку та документи, що містять відомості, які можуть бути використані як доказ фактів та обставин, що встановлюються під час вказаного кримінального провадження.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування щодо встановлення інших організаторів та виконавців злочинів, вчинених під час цих подій, триває.

Схожі новини