Передплата 2024 «Добрий господар»

Парубій назвав головний здобуток Революції Гідності

  • 18.11.2016, 20:24
  • 1 496

Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає головним досягненням Революції Гідності захист української незалежності.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Рада" у п’ятницю, передає кореспондент Укрінформу.

"Для мене це була і є боротьба за незалежність України. І коли мене питають: "А що ми зробили за ті три роки?", я говорю: "Ми захистили українську незалежність, ми захистили українську самостійність", - сказав спікер.

Він визнав, що в країні наразі багато проблем, зокрема в економічній сфері, адже важко передбачити, що "в час війни може бути неймовірне економічне піднесення".

"Ми зупинили Путіна на Майдані, ми зупинили його на Сході України, і весь його план "русской весны" був повністю провалений. Весь світ цивілізований об’єднався навколо України, і санкції щодня злодійську імперію, яку очолює Путін, знекровлюють і знекровлюють, а українські реформи, можливо, не так швидко, як цього би хотілося, вони йдуть і дають результат", - додав Парубій.

Як відомо, 21 листопада в Україні відзначатиметься День Гідності та Свободи. Відповідний Указ підписав Президент Петро Порошенко 13 листопада 2014 року "з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору".

Схожі новини