Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Рада підтримала законопроект про закупівлі для "Євробачення-2017"

  • 17.11.2016, 17:50
  • 847

"За" проголосували 229 депутатів.

Верховна Рада прийняла за основу та в цілому законопроект №5319 про закупівлі для конкурсу "Євробачення-2017". Рішення підтримали 229 депутатів.

Мова йде про внесення змін до прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про публічні закупівлі" на закупівлю товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні конкурсу «Євробачення-2017».

Згідно із законом, перелік товарів, робіт та послуг встановлюється на підставі рішення Кабінету міністрів України. При цьому можливість проведення таких закупівель з переговорної процедурі діє до 14 травня 2017 року.

"Термін проведення основної процедури закупівлі - відкриті торги - досить тривалі, що може призвести до того, що мовник-організатор пісенного конкурсу "Євробачення" не встигне купити всі необхідні товари, роботи і послуги для проведення конкурсу. Це в свою чергу, спричинить зрив підготовки пісенного конкурсу "Євробачення" у певні строки та, як наслідок, - його проведення", - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Раніше повідомлялося, що церемонію відкриття "Євробачення-2017" планують провести на території Софійського собору.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини