Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики гатили з гармат, мінометів і гранатометів: 37 обстрілів за добу

  • 16.11.2016, 09:03
  • 700

Минулої доби в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 37 випадків відкриття вогню по позиціях сил АТО.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook.

Найбільше обстрілів відбулося на Маріупольському напрямку. Під вогонь ворожої артилерії потрапило Широкине, де по позиціях українських військ ворог випустив понад 30 снарядів зі 122-міліметрових гармат.

З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Талаківку, Славне, Широкине, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. Вогонь по позиціях сил АТО в районі Павлополя вів снайпер.

На Донецькому напрямку ворог також використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське та Авдіївку. Тут же бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Надвечір противник активізувався і на Луганському напрямку. Під обстріли мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили позиції українських військ в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Катеринівки.

Схожі новини