Передплата 2024 «Добра кухня»

Вибори президента Молдови: Найактивніше голосують літні виборці

  • 13.11.2016, 13:24
  • 830

Явка в другому турі президентських виборів у Молдові станом на 10.00 становить 8,5% виборців.

Як передає до Центральної виборчої комісії власний кореспондент Укрінформу, найактивніше беруть участь у голосуванні виборці, вік яких становить 56-70 років (проголосували близько 38%), в той час, як відсоток тих, хто проголосував громадян віком 18-25 років становить близько 7%.

«Як і в першому турі виборів, найактивнішими виборцями стали жителі села Покровка Дондюшанського району (північ країни), де на цю годину вже проголосувало майже 23% виборців», - повідомила голова Центрвиборчкому Аліна Руссу.

Раніше Центрвиборчком повідомив про інцидент з бюлетенями для голосування для двох виборчих дільниць у Португалії: компанія, відповідальна за доставку бюлетенів, заявила про їх зникнення.

Центрвиборчком прийняв рішення додатково надрукувати близько трьох тисяч бюлетенів, які за сприяння Міністерства закордонних справ і європейської інтеграції будуть доставлені на дільниці для проведення голосування в Португалії.

Як повідомлялося, в неділю, 13 листопада, в Молдові проходить другий тур президентських виборів: на пост глави держави претендують голова Партії соціалістів Ігор Додон і єдиний кандидат від правих сил, лідер партії «Дія і солідарність» Майя Санду.

Згідно з результатами першого туру виборів, за Додона проголосували понад 48% виборців, а за Санду - близько 38% виборців.

Схожі новини