Передплата 2024 «Добрий господар»

Суд Ростова відмовив Україні у проведенні відеодопиту Януковича

  • 28.10.2016, 20:38
  • 943

Те ж саме стосується і відеодопиту Шуляка.

Радянський районний суд Ростова-на-Дону відмовив у проведенні допиту в режимі відеоконференції колишнього президента України Віктора Януковича і колишнього командувача внутрішніми військами України Станіслава Шуляка. Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Південь" 27 жовтня помічник голови суду Артур Маслов, передає УТ.

"Ми отримали судове доручення про проведення допитів Януковича і Шуляка в режимі відеоконференцзв'язку. Однак проведення таких допитів неможливо: в суді відсутня технічна можливість: немає системи відеоконференцзв'язку. Крім того, в судових дорученнях не були зазначені адреси проживання Віктора Януковича та Станіслава Шуляка", — сказав Маслов.

Він уточнив, що відповідь на судове доручення була надіслана до Києва.

Раніше Мін'юст РФ направив в Радянський суд Ростова-на-Дону запит України про допит в режимі відеоконференції колишнього президента країни Януковича і колишнього командувача внутрішніми військами Шуляка.

"У Мін'юст Росії з Мін'юсту України надійшли названі запити, адресовані Радянському районному суду Ростова-на-Дону. Запити направлені в російський суд", — повідомили в прес-службі міністерства на запит "Інтерфаксу".

Схожі новини