Передплата 2024 ВЗ

У Соледарі відбулись заходи з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників

  • 28.10.2016, 14:44
  • 1 285

Офіцери української сторони  Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін взяли активну участь в урочистих заходах з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників в місті Соледарі.

- Я був призваний до армії у далекому 1940 році, - розповів один з найстаріших ветеранів міста Михайло Орлов. — Ми були тоді молодими і здоровими. Ми не боялись ворога. Здобули перемогу заради щасливого життя всіх прийдешніх поколінь.

Разом з керівництвом міста вони поклали квіти до підніжжя меморіального пам’ятника на честь бійців 226 Артемівської стрілкової дивізії, та вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих героїв.

Ми пишаємось тим, що є нащадками славних бойових традицій наших дідів та батьків, що в ті важки часи відстояли нашу державу, - зазначив в короткій промові заступник керівника СЦКК полковник Андрій Корецький. — Сучасні воїни Збройних Сил України продовжують гідно боронити Батьківщину. Ми глибоко шануємо і поважаємо всіх наших ветеранів. Дякуємо вам від всього серця, за ваш подвиг.

Нажаль, на святкування змогли прийти всього 15 ветеранів війни та праці. Кожного з них офіцери Збройних Сил України привітали із святом та на знак шани і поваги вручили символічні подарунки та квіти.

Схожі новини