Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Луганському напрямку терористи вдарили зі ствольної артилерії калібру 122 мм

  • 26.10.2016, 11:25
  • 710

Найактивніші обстріли тривають у напрямку Маріуполя.

За минулу добу, 25 жовтня, бойовики на Донбасі 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає УТ.

Зокрема, на Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення режиму припинення вогню. Кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю бойовики задіяли в районах Старогнатівки, Лебединського та Павлопіля, а у Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли тривали з мінометів калібру 82 мм.

По укріпленнях Збройних Сил України в Широкиному противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а в Мар’їнці, окрім мінометів, було задіяно снайперів, кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку зафіксовано п'ять провокацій проти сил АТО. В напрямку Станиці Луганської та Новоолександрівки терористи відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського — зі ствольної артилерії калібру 122 мм.

На Донецькому напрямку в Авдіївці гібридніі війська п'ять разів використовували різну зброю, зокрема міномети, гранатомети різних систем та кулемети.

Схожі новини