Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики били по Луганському із озброєння БМП

  • 25.10.2016, 08:03
  • 886

В Авдіївці противник застосував міномети калібру 120мм.

У зоні проведення антитерористичної операції в понеділок станом на 18:00 зафіксовано 25 випадків відкриття вогню бойовиками по позиціях українських військових. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає УТ.

"З півночі і до 18:00 в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ по позиціях Збройних сил України зафіксовано 25 випадків відкриття вогню", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Маріупольському напрямі відбулося 15 обстрілів.

"У районах Гранітного і Гнутового бойовики використовували стрілецьку зброю, в Красногорівці і Павлополі проти сил АТО противник вів вогонь з мінометів калібру 82мм, а в Широкиному і Мар'їнці - з кулеметів, гранатометів і мінометів 120 калібру", - сказано в повідомленні.

За інформацією штабу, на Донецькому напрямку, бойовики 8 разів порушували режим тиші. Обстріли в Луганському відбулися із застосуванням кулеметів, гранатометів різних систем, озброєння БМП, а в Авдіївці, крім цього, із застосуванням мінометів калібру 120мм.

На Луганському напрямку НЗФ 2 рази обстріляли українських військовослужбовців в Новоолександрівці з мінометів калібру 82мм та гранатометів.

Схожі новини