Передплата 2024 ВЗ

На сольному концерті в Києві Павло Табаков влаштував виставку картин своєї 5-річної донечки

  • 24.10.2016, 15:34
  • 2 099

У Києві, в Caribbean Club, відбувся концерт володаря титулу «Голос країни» Павла Табакова.

Співак представив меломанам свою нову акустичну програму «Любов жива». Це був вишуканий та дуже душевний вечір хітів і пісенних прем’єр! Звуки білого рояля, гітари… І голос, який наповнював зал теплом та романтикою! А особливої атмосфери та домашнього затишку мелодійному вечору додавала імпровізована виставка картин: сцену клубу прикрасили малюнки 5-річної донечки Павла Табакова Анастасії!

Близько місяця тому маленька художниця Анастасія Табакова створила власну мультиплікаційну історію на пісню Павла Табакова «Як Екзюпері».

Художній талант донечки співака вразив користувачів соціальних мереж. І ось тепер картини Насті можна було побачити наживо — і не будь-де, а під час сольного концерту її тата. Глядачі, які того вечора зібралися у Caribbean Club, не шкодували оплесків для двох Табакових!

Акустичний концерт Павла Табакова «Любов жива» перетворився на свого роду тет-а-тет артиста зі слухачем. Це й не дивно, адже такий концертний формат дає повну музичну свободу: як наголосив співак, під час акустичних виступів собі можна дозволити значно більше, ніж на концертах у супроводі групи чи оркестру.

У Caribbean Club прозвучало багато авторської музики, зокрема, відомі пісні з репертуару Павла Табакова «Я не можу тебе забути», «Тільки ти моя», «Запитай», «А ти була морем», «Rock&Love», а також оригінальні кавер-версії світових хітів. Публіка двічі викликала співака «на біс», другого разу просто-таки вимагаючи повторити пісенну прем’єру того вечора - «Любов жива»!

Схожі новини