Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Трамп звинуватив Клінтон у фальшуванні звинувачень у сексуальних домаганнях

  • 24.10.2016, 08:46
  • 697

Штаб кандидата в президенти США Дональда Трампа, що змушений реагувати на низку звинувачень у сексуальних домаганнях, які пролунали на адресу республіканця, заявляє що ці звинувачення інспіровані штабом Гілларі Клінтон, так само як і сутички під час його зустрічей з виборцями.

Про це йдеться у відповідній заяв штабу, розміщеній на офіційномусайті кампанії Трампа.

Заява штабу Трампа з’явилась після того, як на адресу кандидата від республіканців вкотре пролунали звинувачення у сексуальних домаганнях.

Цього разу Трампа у домаганнях звинуватила порноакторка Джессіка Дрейк, яка заявила, що 10 років тому вона стала жертвою його сексуальних домагань рід час турніру для гольфу, який відбувався у місті Тахо (Каліфорнія).

Про це повідомив CBS news.

За словами актриси, бізнесмен не просто фліртував з нею, обнімав та цілував її та двох інших жінок, а також в нав'язливій формі пропонував їй гроші в обмін на інтимну близькість. Тоді вона відкинула цю пропозицію.

"Ця історія повністю фальшива і смішна … — це просто чергова спроба штабу Клінтон зганьбити кандидата, який сьогодні номер один в трьох різних опитуваннях.

Того, хто буде платити бандитам, щоб підбурювати до насильства на мітингу проти американських громадян … ніщо не зупинить. Ще один з прикладів того, як штаб Клінтон намагається вплинути нечесними метдами на результати виборів", — йдеться у заяві.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень