Передплата 2024 «Добрий господар»

У Хмельницькому скасували концерт Потапа та Насті через акції протесту

  • 24.10.2016, 08:03
  • 9 485

У Хмельницькому артисти Потап і Настя Каменських були змушені скасувати концерт через акцію протесту.

Близько сотні активістів прийшли під приміщення клубу, закидали його яйцями та залили кров'ю. Крім того, біля входу в приміщення розкидали димові шашки, петарди та гільзи з передової.

За словами очевидців, власник закладу Віктор Вікарчук був змушений скасувати виступ артистів. Про це повідомив УНІАН. Адміністрація клубу пообіцяла відшкодувати гроші за придбані квитки.

«Із криками «ганьба» молоді люди облили вхідні двері червоною фарбою, закидали їх яйцями та взялися кидати у бік приміщення петарди і димові шашки. Працівники поліції, які здійснювали охорону публічної безпеки і порядку, закликали протестувальників до порядку, але ті почали чинити опір. Після сутички двоє патрульних поліцейських були змушені звернутися за допомогою до медиків», - доповіли у поліції Хмельницької області.

«Настя і Потап навіть після анексії Криму висловлювали подяку Росії за те, що їх приймають від імені всього українського народу. Ми вважаємо все це неприйнятним. Проекти Потапа активно виступають сьогодні в Росії», - пояснив учасник акції протесту Дмитро.

Активісти розмістили перед приміщенням клубу стенд із портретами загиблих в зоні АТО земляків. На місце події приїхали поліцейські, за громадським порядком стежило аж 6 екіпажів патрульних та правоохоронці міськвідділу поліції.

Схожі новини