Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Військовому прокурору сил АТО Кулику пред'явлено звинувачення

  • 21.10.2016, 16:57
  • 1 055

21 жовтня 2016 прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури спільно з детективами Національного антикорупційного бюро України в приміщенні Бюро вручили обвинувальний акт військовому прокурору сил антитерористичної операції Костянтину Кулику.

Його звинувачують у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.368-2 КК України - незаконне збагачення. Про це йдеться на офіційному сайті НАБУ.

У найкоротші терміни обвинувальний акт буде переданий до суду для розгляду по суті. У разі визнання судом провини військового прокурора сил АТО йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Детективи НАБУ 7 жовтня 2016 завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Костянтина Кулика, військового прокурора сил АТО. З тих пір стороні захисту детективи НАБУ надали доступ до матеріалів досудового розслідування для ознайомлення.

Розслідування за фактом підозри у придбанні головним військовим прокурором сил АТО Костянтином Куликом дорогої нерухомості під час його роботи у військовій прокуратурі НАБУ розпочато ще взимку 2016 року.

Схожі новини