Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові змінили правила встановлення МАФів

  • 20.10.2016, 19:28
  • 1 474

Місця для розміщення МАФів у Львові розподілятимуть на конкурсній основі.

За відповідну ухвалу під час засідання сесії ЛМР 20 жовтня проголосували 39 депутатів.

Своєю ухвалою депутати затвердили «Положення про підготовку, організацію, проведення аукціону на оформлення права на оренду окремих конструктивних елементів благоустрою для розміщення тимчасових споруд чи/або пересувних тимчасових споруд у Львові».

Як уточнила ZAXID.NET директорка департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, йдеться про так звані малі архітектурні форми (МАФи).

Згідно з положенням, місця розміщення тимчасових споруд визначатимуть департамент містобудування і департамент економічної політики, а затверджуватимуть під час засідання сесії депутати ЛМР.

Аукціон проводитиме спеціальна комісія, до складу якої увійдуть чиновники мерії та депутати міськради. Комісія також визначатиме, як має виглядати та чи інша тимчасова споруда. З детальними умовами проведення конкурсів можна ознайомитись на офіційному порталі депутатів за посиланням.

У положенні також передбачений порядок демонтажу тимчасових споруд. Зокрема, демонтовуватимуть тимчасові споруди в тому випадку, якщо вони змінили своє первинне призначення.

Примусовий демонтаж має здійснювати ЛКП «Адміністративно-технічно управління» спільно з представниками райадміністрацій та правоохоронцями.

Схожі новини