Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Звернення "Самопомочі": "Визнати війну – війною, окупацію – окупацією, а Росію – окупантом"

  • 20.10.2016, 17:35
  • 969

Депутати принесли сьогодні в Парламент понад 30 тисяч підписів українців, зібраних лише за кілька днів, які вимагають не проводити вибори на окупованому Донбасі.

"Саме ці тижні, місяці і дні Україна стоїть на межі визначення захисту своєї суверенності. Зустрічі нормандських четвірок, наради в адміністрації президента, дискусії в парламенті — сьогодні Україна визначається в своїй суверенності.

Протягом декількох днів партія "Самопоміч" по містах і селах, дуже швидко зібрали більше 30 тисяч голосів, щоб допомогти президенту України, уряду і парламенту захистити суверенність України. І сказати дуже чітке, народне "НІ" особливому статусу Донбасу, який зруйнує українську суверенність, у цій формі в якій пропонується у Мінських угодах.

"НІ" виборам на Донбасі — адже це політична атомна зброя, бомба яка знищить українську суверенність.

"ТАК" треба визнати окупацію Росією української території.

"ТАК" треба визнати , що це війна і агресія Російської Федерації проти України. Треба визнати і прийняти в парламенті "Закон про окуповані території", який не тільки визначать це, який намалює шлях до окупації і звільнення тимчасово окупованих територій. А поки вони тимчасово окуповані ми з вами не спроможні, через те, що ця держава була розвалена економічно і мілітарно протягом минулих 4-5 років.

Ми повинні будувати свою потужну економічну і військову державу. Саме ті люди, які підписалися і осмислили це сьогодні допомагають нам з вами боротися за суверенність. Слава Україні!", — заявив з трибуни Олег Березюк від імені фракції "Об’єднання "Самопоміч".

Джерело: Телеканал 24