Передплата 2024 «Добрий господар»

Клих відмовився від адвоката і попросив у захисники Стаса Михайлова

  • 18.10.2016, 08:18
  • 936

Українець Станіслав Клих, якого судять у столиці Чечні Грозному за звинуваченням в образі прокурора, заявив, що відмовляється від послуг адвоката Марини Дубровіної і просить собі в захисники співака Стаса Михайлова.

Про це повідомляє Кавказский узел.

Клиха вже засудили в Росії за звинуваченням у вбивстві російських солдатів під час чеченських воєн. У лютому 2016 року проти українця порушили ще одну справу - про образу прокурора під час засідання суду.

Як повідомляють, на засіданні суду Клих заявив, що отримав "20 років ні за що через погану роботу адвоката". При цьому він зазначив, що і раніше просив, щоб йому призначили іншого захисника і сказав, що він "хоче собі в захисники співака Стаса Михайлова".

У заяві про зміну адвоката засуджений як захисника попросив "надати [артистів] Звєрєва, Шуру або Пелагею".

Адвокат Клиха Дубровіна вважає, що її підзахисний зробив це "через психічний розлад". Вона звернула увагу суду на те, що "на стадії попереднього слідства до Станіслава Клихазастосовували тортури і психотропні препарати".

Наступне засідання суду у справі Клиха призначено на 21 жовтня, щоб новий захисник обвинуваченого встиг ознайомитися зі справою.

Схожі новини