Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стокгольмський арбітраж завершив усні слухання у спорі "Нафтогазу" і "Газпрому"

  • 17.10.2016, 14:03
  • 968

У Стокгольмі завершилися усні слухання у справі "Нафтогазу України" і російського "Газпрому" щодо контракту на постачання газу в Україну".

Арбітражний інститут Торгової палати Стокгольма завершив усні слухання представників Національного нафтогазового холдингу "Нафтогаз України" і російського газового монополіста "Газпрому", а також експертів і свідків за взаємним позовом компаній щодо контракту на закупівлю газу, повідомила прес-служба "Нафтогазу".

"У Стокгольмі завершилися усні слухання по об'єднаній справі за взаємними позовами "Нафтогазу України" і російського "Газпрому" щодо контракту на постачання газу в Україну", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, слухання проходили з 25 вересня по 11 жовтня 2016 року.

"Під час усних слухань сторони здійснили доповіді щодо своїх правових позицій, а також перехресний допит свідків та експертів обох сторін. Очікується, що в листопаді сторони направлять в трибунал резюме за підсумками цих усних слухань", - йдеться в повідомленні. За даними прес-служби, остаточне рішення Стокгольмського арбітражу за контрактом на закупівлю газу очікується до 31 березня 2017 року.

Схожі новини