Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Влада Кракова обмежила кількість уболівальників на матчі України з Косово

  • 08.10.2016, 16:16
  • 1 154

На матчі можу бути присутні лише до тисячі уболівальників.

Влада польського Кракова дозволила бути присутніми на матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2018 року між збірними України та Косово не більше 999 особам. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу України.

У ФФУ заявили, що не погоджуються із аргументами, які були наведені в рішенні місцевих органів влади, і направила касаційну скаргу.

«Станом на ранок 8 жовтня ми не отримали жодної відповіді на неї», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що стадіон клубу «Краковія», на якому команди зіграють матч вже завтра, 9 жовтня, може вмістити близько 15 тисяч глядачів.

Нагадаємо, міністерство закордонних справ пропонувало проводити матчі зі збірною Косова на нейтральній території. Оскільки Україна не визнає проголошену в однобічному порядку незалежність Косово.

Краків було обрано у якості приймаючого міста саме тому, що це місто знаходиться у безпосередній близькості до кордону з Україною.

Національна збірна України з рахунком 2:2 зіграла зі збірною Туреччини під час відбіркового матчу чемпіонату світу-2018 з футболу. Свій перший матч відбіркової кампанії ЧС-2018 проти команди Ісландії збірна України зіграли внічию ​п​ри порожніх трибунах.

У рамках відбору до чемпіонату світу 2018 року Україна ​в групі має зіграти Косово, Фінляндією, Туреччиною, Ісландією і Хорватією.​ Матч нашої збірної України проти Фінляндії пройде в Одесі на стадіоні «Чорноморець».

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини