Передплата 2024 «Добре здоров’я»

До жертв сурогатного алкоголю додалася Дніпропетровщина

  • 08.10.2016, 11:03
  • 868

У Дніпропетровській області від отруєння сурогатним алкоголем померла 1 людина, 7 госпіталізовані, про це повідомили в поліції регіону.

Придбали напої у місцевого жителя в Нікопольському районі. Той, в свою чергу, купив сурогат в Запоріжжі на ринку. Частину алкоголю він продав односельцям, а частиною розраховувався з робітниками по господарству.

Перший потерпілий - 57-річний житель Томаківського району - був доставлений в районну лікарню з попереднім діагнозом "загострення хронічного холециститу - панкреатиту". При надходженні в лікарню у чоловіка йшла кров з рота, носа і вух. Вона не згорталася, тому потерпілий втратив багато крові. Пізніше він помер в реанімації. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стало отруєння невідомою речовиною.

Крім того, були госпіталізовані 7 жителів села Катьощине Томаківського району з попереднім діагнозом "отруєння сурогатами алкоголю".

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Джерело: censor.net.ua

Схожі новини